Opskrift på Ris a la mande

Sådan laver du lækker Ris a la mande til julemiddagen

julrisala

Ingredienser:

Risengrød kogt af:
10 dl. Sødmælk
125 gram Grødris
1 knsp. Salt
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.

75 gram Mandler, smuttede
2.5 dl. Piskefløde 38%
75 gram Sukker

 

 

Flæk vanillestangen og tag kornene ud.

Kog ris, mælk og vanille ved svag varme under låg ca.
45 min. Rør i grøden nu og da. Tag vanillestangen op, afkøl grøden.

Hak mandlerne, gem en til at komme hel i desserten.
Rør mandlerne i den kolde grød. Pisk fløden stiv, kom den forsigtigt i det øvrige.

Smag til med lidt sukker
 

jul-top2[countdown]

jul-knap-11jul-knap-10jul-knap-9jul-knap-8jul-knap-1jul-knap-7jul-knap-6jul-knap-5jul-knap-4jul-knap-3jul-knap-2jul-knap-13
jul-top3

Share Button