Opskrift på Risengrød

Sådan laver du lækker risengrød til julemiddagen.

julrisen

Ingredienser:

200 g Grødris
1,5 L. Sødmælk
1 tsk. Havsalt
1 spsk. Stødt kanel
4 spsk. Hvidt sukker
50 g Smør

Kom mælken i en gryde, og bring det i kog.

Tilsæt ris og rør rundt til mælken koger igen.

Skru ned for varmen, og lad grøden koge i ca. 45 min-60 min. ved svag varme under tætsluttende låg.

Rør rundt af og til, så grøden ikke brænder på.

Smag til med salt, når grøden er færdigkogt.

Bland sukker og kanel i en skål.
Serverer risengrøden med en smørklat i midten, og drys med kanelblandingen.
 

jul-top2[countdown]

jul-knap-11jul-knap-10jul-knap-9jul-knap-8jul-knap-1jul-knap-7jul-knap-6jul-knap-5jul-knap-4jul-knap-3jul-knap-2jul-knap-13
jul-top3

Share Button