Opskrift på Waldorfsalat

Sådan laver du lækker Waldorfsalat til julemiddagen

julsalat

Ingredienser:

3½ dl cremefraiche 18%, fx Karolines Køkken® eller cremefraiche 38%
1 spsk sukker
¼ tsk groft salt
4 stilke bladselleri (ca. 275 g)
300 g grønne vindruer
2 æbler, fx granny smith (ca. 300 g)
50 g valnøddekerner
Pynt
bladselleriblade
valnøddekerner
vindruer

 

 

Smag cremefraiche til med sukker og salt. Rens bladselleristilkene og skær dem på tværs i tynde strimler.

Halver vindruerne og fjern kernerne. Skær æblerne i tern.

Tag lidt valnøddekerner fra til pynt og  hak resten groft. Bland fyldet i dressingen.

Lad salaten stå koldt i mindst ½ time.  Anret og pynt salaten.

 

jul-top2[countdown]

jul-knap-11jul-knap-10jul-knap-9jul-knap-8jul-knap-1jul-knap-7jul-knap-6jul-knap-5jul-knap-4jul-knap-3jul-knap-2jul-knap-13
jul-top3

Share Button