En historie fra det virkelige liv

Man skal yde før man kan nyde.

historie

Hermed en historie fra det virkelige liv!!!!!!

Jeg har aldrig helt fundet ud af hvorfor mænd og kvinders fysiske behov er så forskellige… og jeg har aldrig helt forstået det der Venus og Mars pjat, ligesom jeg aldrig har forstået, hvorfor mænd tænker med hovedet, mens kvinder tænker med hjertet.

For eksempel…

En aften i sidste uge da min kæreste og jeg var på vej i seng fik jeg lyst og begyndte at røre ved hende og pludselig siger hun: “Jeg har ikke lyst i aften, skat… gider du ikke bare holde lidt om mig?”
HVAD??? Hvad fanden er nu det?

Og så siger hun det som alle mænd frygter mest: “Du er simpelthen ikke i kontakt med mit følelsesmæssige kvindelige behov, så jeg kan ikke tilfredsstille dit mandlige fysiske behov.”

Da hun så det mærkelige udtryk i mit ansigt sagde hun: “Kan du ikke bare elske mig for det jeg er, og ikke for det jeg kan gøre for dig i soveværelset?”
Da jeg forstod, at jeg ikke ville få noget den aften, lagde jeg mig til at sove.

Den næste dag besluttede jeg, at tage en fridag for at tilbringe dagen sammen med hende…
Vi gik ud og spiste en dejlig frokost og tog derefter i Field’s for at shoppe.
Jeg gik rundt med hende mens hun prøvede flere meget meget dyre sæt tøj.
Hun kunne ikke bestemme sig så jeg sagde til hende: “Tag bare dem alle sammen, skat”. Hun ville så have et par sko til det nye tøj, og jeg sagde: “Lad os købe et par til hvert sæt tøj, skat”.
Derefter gik vi ind hos en guldsmed, hvor hun valgte et sæt diamantøreringe, og nu var hun helt ekstatisk…

Jeg begyndte at tro, hun testede mig, for nu bad hun om en hestesaddel, selvom hun ikke kan ride, og jeg tror jeg tog fusen på hende, da jeg sagde: “Selvfølgelig skat”.

Hun opnåede nærmest seksuel ekstase af bare ophidselse og med det største smil sagde hun nu: “Det var vist alt skat, lad os gå til kassen og betale”

Jeg kunne næsten ikke holde masken, da jeg sagde: “Nej skat, jeg har ikke rigtig lyst” Hun blev helt blank i ansigtet og hendes kæbe ramte gulvet.

HVAD???
Og så sagde jeg: “Helt ærlig skat… Jeg vil bare have dig til at holde alle disse ting et øjeblik.
Du er ikke i kontakt med mit finansielle behov som mand, så jeg kan ikke tilfredsstille dit shoppebehov som kvinde” …. og jeg fulgte op med: “Kan du ikke bare elske mig, for den jeg er, og ikke for hvad jeg kan købe til dig?” (Det ser ud til at jeg heller ikke får noget af det frække i aften…) ;-(

[wp_ad_camp_3]  [wp_ad_camp_4]

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her