Sådan laver du lækker Waldorfsalat til julemiddagen.
Ingredienser:
3½ dl cremefraiche 18%, fx Karolines Køkken® eller cremefraiche 38%
1 spsk sukker.
¼ tsk groft salt.
4 stilke bladselleri. (ca. 275 g)
300 g grønne vindruer.
2 æbler, fx granny smith. (ca. 300 g)
50 g valnøddekerner.
Pynt:
bladselleriblade.
valnøddekerner.
vindruer.
Fremgangsmåde:
- Smag cremefraiche til med sukker og salt. Rens bladselleristilkene og skær dem på tværs i tynde strimler.
- Halver vindruerne og fjern kernerne. Skær æblerne i tern.
- Tag lidt valnøddekerner fra til pynt og hak resten groft. Bland fyldet i dressingen.
- Lad salaten stå koldt i mindst ½ time.
- Anret og pynt salaten.
Skriv en kommentar